Recenze

Recenze: Chytré teploměry pro děti a ženy – iThermonitor a iFertracker

13.2.2018 | Recenze

Měření tělesné teploty je záležitost několika sekund až minut. Změříte, podíváte se a hotovo. Díky digitálnímu bluetooth teploměru však můžete s daty dále pracovat v aplikaci na mobilu – sledovat průběh teploty v čase. Vyzkoušela jsem teploměr pro měření horečky dětí iThermonitor a teploměr na měření bazální teploty iFertracker.

Recenze: Ultrazvukový zvlhčovač vzduchu Clear Air Optima CA-605

5.2.2018 | Recenze

Dlouhodobě bojuji se suchým vzduchem v bytě. Doposud jsme vzduch zvlhčovali malým zvlhčovačem Sencor SHF 900, který bych však pro náš obývák nazvala spíše designovým doplňkem (objem nádoby 0,8 l, jmenovitý příkon 12 W). Vyzkoušela jsem ultrazvukový zvlhčovač vzduchu holandské značky Clear Air Optima CA-605. Zařízení mě tak nadchlo, že jej koupíme.

Recenze: Smarwi – automatické otevírání oken

21.11.2017 | Recenze

Měsíc jsme v ložnici testovali zařízení Smarwi, které umí automaticky větrat – samo otevírá okno na ventilaci. Naprogramovali jsme si tak, že během noci se okno samo několikrát na kratší dobu otevřelo, a tím jsme udrželi hladinu oxidu uhličitého na přijatelné úrovni (hladina CO2značný vliv na kvalitu spánku).

Recenze: Homematic IP – startovací sada pro zabezpečení domácnosti

14.11.2017 | Recenze

Testovala jsem startovací sadu Homematic IP, která je určená primárně pro zabezpečení domácnosti. Pokud však tuto sadu rozšíříte o další prvky, můžete mít kompletní bezdrátovou chytrou domácnost.

Recenze: MonkeyTech – krabička na on-line sledování teploty

4.1.2017 | Recenze

Potřebujete sledovat teplotu nebo vlhkost v místnosti nebo venku a být upozornění, pokud dojde k překročení nastavených hodnot? Nebo jen chcete vědět, že je vaše stavba bez elektřiny? Zkuste teploměr / vlhkoměr MonkeyTech.

Recenze: Panasonic Smart Home – snadné zabezpečení domácnosti

6.12.2016 | Recenze

Jeden měsíc hlídala naši domácnost základní sada zabezpečení domácnosti Panasonic Smart Home doplněná o vnitřní kameru a chytrou zásuvku. Hlavní výhoda je v jednoduchosti – jak při nastavení, tak používání.

Recenze: Fibaro – chytrá automatizace pro každou domácnost

18.10.2016 | Recenze

Měla jsem možnost delší dobu testovat startovací sadu pro chytrý dům Fibaro Starter Kit. Díky této sadě si dokážete zautomatizovat a zabezpečit domácnost i vy (není potřeba odborná montáž) a to bez nutnosti instalovat dodatečnou kabeláž (sada je bezdrátová). Na následujících řádcích se s vámi podělím o své zkušenosti.

Vyplatí se renovace robotického vysavače?

3.2.2016 | Recenze

Máte doma starší robotický vysavač, který už není ve své původní kondici? Má smysl investovat do opravy nebo raději koupit nový?

Neato Botvac Connected – robotický vysavač ovládaný přes internet

13.1.2016 | Recenze

Jedním z robotických vysavačů, které lze ovládat po internetu, je Neato Botvac Connected. V lednu 2016 bude zahájený prodej i v České republice. Jak uklízí?

Elektronický zámek Mul-t-lock Entr

9.11.2015 | Recenze

Měsíc jsme doma testovali elektronický zámek Mul-t-lock Entr. Je to zařízení, které na dveřích necháme natrvalo?